Servicii tipografice, tipografie, tipografie BUcuresti, tipografie digitala, Pliante, Flyere, Mape, AfiseShelf-takere, Display-uri din carton, Etichete pentru haine, etichete produse, Etichete autocolante, Carti, Cataloage, Bloc-notes-uri, Felicitari, Invitatii, Pungi din hartie, Carti de vizita, Grafica si creatie
Servicii tipografice, tipografie, tipografie BUcuresti, tipografie digitala, Pliante, Flyere, Mape, AfiseShelf-takere, Display-uri din carton, Etichete pentru haine, etichete produse, Etichete autocolante, Carti, Cataloage, Bloc-notes-uri, Felicitari, Invitatii, Pungi din hartie, Carti de vizita, Grafica si creatie
Pliante

Tel: 0728.680.596 ; 0769.177.157
E-mail: office@serviciitipografice.roCASERARI
Operatiunea de lipire a unei coli de hartie sau a unui material, pe un carton cu o grosime incepand de la 1mm, adezivul fiind aplicat pe fata netiparita.

FALTUIT
Indoirea colilor de hartie in diverse moduri( simplu, dublu paralel, in cruce, armonica), respectand o anumita ordine de succesiune a fetelor. Se recomanda pentru suporturi cu gramaje cuprinse intre 40 si 170gr/mp. Se poate realize manual sau mecanizat.

BIGUIRE
Deformarea mecanica a suprafetei suportului in scopul plierii ulterioare a acestuia, se recomanda pentru suporturi cu gramaje peste 150gr/mp.

BROSARE
Realizarea unei carti prin atasarea copertii la blocul de carte adunat in prealabil. Brosarea se poate realize automat cu termoclei pe masini de brosat, sau manual cu aracet.

CAPSARE
Operatiunea de prindere a mai multe coli cu capse sau sarma, in vederea realizarii de notes-uri, caiete, reviste, cataloage, etc.

STANTARE
Operatiunea de decupare din coala de hartie a unui produs cu un contur oarecare

INSERIERE
Numerotare succesiva a unor formulare, cu posibilitatea de repetare a numarului pe mai multe exemplare sau in locuri diferite pe coala de hartie.

EMBOSS
Operatiunea de deformare mecanica a suportului, pentru a scoate in relief anumite elemente de design.

PLASTIFIERE
Operatiunea de acoperire pe o fata sau pe ambele fete cu un strat de folie de plastic; se recomanda pe suporturi cu gramaje mai mari de 170gr/mp. Se poate face cu folie mata sau lucioasa.

LAC UV
Operatiunea de aplicare a unui lac pentru protectia produsului.Confera o foarte buna rezistenta la frecare. Lacul UV poate fi aplicat total sau selectiv. Aplicarea selectiva se face prin metoda serigrafica, de aceea se vor evita liniile mai subtiri de 1 mm.

FORMATE UZUALE
A6 - 148,5 x105 mm
A5 - 148,5x210 mm
A4 – 210x297 mm
A3 – 420x297 mm (2xA4)
A2 – 420x594 mm (4xA4)
A1 – 594x841 mm

Home | Despre noi | De stiut! | Calendar cu numele tau | Cerere oferta | Contact | Harta site

Copyright © Serviciitipografice.ro Toate drepturile rezervate                                          Web design: Dezibel Media Web hosting: Web Hotel

Acest site a fost optimizat pentru urmatoarele cuvinte cheie: Servicii tipografice, tipografie, tipografie Bucuresti, tipografie digitala, Pliante, Flyere, Mape, Afise, Etichete autocolante, Etichete carton, Mape, Cataloage, Carti, Antete , Caiete mecanice, Felicitari, Meniuri carton, Shelf-takere, Carti de vizita, Calendare de buzunar, Calendare de perete, Fluturasi razuibii, Bloc-notes-uri, Cutii, Display-uri din carton, Pungi din hartie, Formularistica, RegistreFacturi si avize, Chitante, Vouchere, Note de plata , Mesh-uri, Bannere, Autocolant PVC, Etichete din PVC autocolant, Creatie logouri si Design tiparituri pentru Google, cel mai puternic motor de cautare web.
Galerie foto - Roportal Romanian Top 30 ClickLink.ro Adauga site in top online Altele  Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau Best-top Romania : Lista de top globala Xweb.ro - Totul intr-un singur loc!
Top25.ro SkyZone Top - Topul celor mai bune Site-uri Jocuri director web Director web  Director Web Romania - Hit10.ro - Adauga si siteul tau Director WEB PHG, Indexul site-urilor romanesti Www. serviciitipografice. ro Top66 Statistici